Info til foreldre for gutter 9 - sesongen 2016/2017

Postet av Katrine Gunnberg Skistad den 19. Okt 2016

Info til foreldre for Gutter 9 - sesongen 2016/2017


1) Dugnader:

IF Tyristubben skal arrangere aktivitetsturnering i desember, og for akkurat desemberturneringene samler regionen alle guttelag til ett felles sted. Gutta skal dermed ikke spille i Tyristrandhallen denne søndagen. Vi vil prøve å få til at jenter 9 tar hele denne dugnaden selv, men da må vi stille på dugnaden til J/G 7. Dette er lørdag 19. November i Tyristrandhallen.

I tillegg er det ny aktivitetsturnering søndag 12. mars.


2) Vasking av hall:

Siden vi har treningstid sist på mandager frem til fotball starter innetrening, må vi moppe gulvet. Dette går ganske kjapt hvis to stykker tar hver sin mopp. NB! I uke 43 og 44 (mandag 24. og mandag 31. oktober) skal dametrimmen kjøre to ekstratreninger i treningstimen etter oss. Dermed blir det ingen vasking da. :)


3) Trenersituasjon:

Jeg (Katrine) vil kjøre treninger denne sesongen, med mindre vi finner noen til å ha laget fast. Tore Bråten vil bistå innimellom, men blir gutta umulige trenger vi hjelp fra dere.

Når det gjelder turneringer så vil jeg stille på de jeg kan. Ellers prøver vi å høre med Sunniva hvis hun kan. Siste uvei kan være at en av dere foreldre må sitte på benken og styre de. Jeg kan hvertfall bare i oktober denne høsten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.