Bra start etter jul

Postet av Anita Farnia Lilleland den 1. Feb 2015

Serien vår ble delt inn annerledes etter jul til stor glede for jentene da det vil gi oss nye lag å møte. Gøy med mer utfordringer og lag vi ikke kjenner så godt.

Første kamp ut etter nyttår var 17.1.15 mot ROS. Vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp. Denne kampen starter med at vi sover litt de første fem minuttene og det gir ROS et klart forsprang og de leder raskt med 5 mål. Jentene våre begynner kampen med å hente inn, jobber godt i forsvar, sammen to og to, jobber godt sideveis og tør og snakke samme om hvilke spillere de har. Til pause har de dratt innpå og ligger kun 9-10 under. 2 omgang starter med at ROS drar på 2 raske mål. VI ligger raskt 5 mål under igjen. Over halvveis i andre omgang ligger vi fortsatt 5 mål under. Jentene vår jobber knallbra og bare 2 minutter igjen av kampen ligger de kun 1 mål under (17-18), men ROS knaller tilbake og drar seieren i havn med 20-18.

Andre kamp var 24.1.15 mot Åssiden. Da stod undertegnede i kiosken og har ikke så mange notater fra kampen:-) Men jentene våre jobbet godt og hadde en rask og brutal start på kampen hvor de raskt ledet med 4 mål og tok nok Åssiden litt på senga. Kampen endte med seier til våre jenter 18-10.

31.1.15 møtte vi Hønefoss/Haugsbygd 2 på hjemmebane. Som så ofte bruker vi litt tid på "å dra i gang", men når jentene våre først var i gang viste de tydelig hvem som var best. Mange av overgangene som har vært øvd på på trening ble brukt og jentene var tøffere i forsvar enn tidligere. Mange var frampå og låste motstanderen - kjempebra! Vi fikk til og med både et gult kort og en 2 minutter og som Runar sier "gult er kult" - stå på jenter og vær tøffe i forsvar! Til pause var stillingen 8-3 til IFT og i andre omgang slapp jentene opp og koste seg på banen! Stillingen endte overlegne 21-8.