SPU - spillerutvikling

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 25. Sep 2017

Fra i år er det for våre 13-åringer (de som er født i 2004) treningssamlinger i regionen med tanke på spillerutvikling (sonetrening).

Vi i IF Tyristubben håndball har fått tildelt to plasser som vi kan fylle hver gang det er treningssamling. Det vil være ni samlinger fordelt på tirsdager til og med 10. mai 2018. Første økt er 26. September i Ørenhallen. Da er temaet kast og mottak. Den 10. mai avsluttes det med en soneturnering hvor det blir delt inn i lag blant alle som er med og vi møter andre grupper fra Region Sør (Vi til hører Buskerud Nord). Altså vil det være totalt åtte tirsdager gjennom hele sesongen at det er SPU trening.

Disse to plassene vi har fått tildelt i SPU baserer seg på hvor mange spillere vi har på laget. Reglene er slik at vi kan bytte på hvem vi vil ha med fra gang til gang. Det er ulike temaer på øktene, slik at det er trenerens ansvar å se og bestemme, sammen med SPU treneren, hvem som skal være med fra gang til gang. Fkatorer som vil ligge til grunn for å bli tatt med er blant annet ferdigheter, holdninger, fokus og innsats på treninger.

Det som er aller viktigst er at de spillerne som skal på trening MÅ være 100% friske og skadefrie. Blir man syk eller skadet  velger vi ut en annen spiller til å reise på økten istedenfor.

Om treningen:

Spillerne må ta med tøy for utendørs oppvarming på alle økter! En del av øktene vil ha 1,5 time i hall og 0,5 time ute/annet sted tilknytning til hallen.

Fra vårt trenerteam er det Tore som  hovedsaklig kommer til å bli med på disse samlingene.

SPU trener for vår region er: Lennart Hansson, 95032757


Mer informasjon om temaer, tid og sted for vår region finner du her



Landslagene søker nye håndballmaskoter

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 19. Sep 2017

Landslagene søker nye maskoter, hhv 16 gutter til herrelandslaget og 16 jenter til damelandslaget!

Maskotene må være mellom 9 og 12 år gamle og de får være med på blant annet VM uttak, EM-presentasjon, landslagssamling, landslagskamp, får sin egen mentor som igjen kommer hjem til spillerens klubb og kjører en trening!

Søknadsfristen er 8. oktober! :)

Vi håper ALLE våre spillere søker :)

Les mer og søk her: Håndballmaskot



Sesongstart og fair play

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 12. Sep 2017

Nå er det like før årets sesong starter igang med håndballkamper i Tyristrandhallen. Aller først ut er J13 og J12, med kamper på lørdag. :)

Vi i håndballgruppa ønsker med dette å minne om Fair Play verdier og holdninger som vi vil at skal stå sterkt i Tyristrandhallen. Både blant våre egne medlemmer, men også blant alle som kommer innom hallen for å se på håndball <3

Les mer om våre Fair Play verdier og foreldrevettregler



Hold av datoer i sesongen 2017/2018

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 23. Aug 2017

Nå har vi startet opp med håndballtreninger igjen, og for å få økonomien til å gå rundt er vi avhengig av litt dugnadsarbeid :)

Vi er veldig takknemlige for at alle dere er så positive og flinke til å arrangere håndballkamper/turneringer, så vi håper på at det i hovedsak skal holde med arrangementsdugnader også i år. Vi har søkt om å få arrangere mini- og aktivitetsturneringer, for det er disse dagene vi tjener inn gode penger i kiosken. Ved å ta på oss slike turneringer bidrar til at vi ikke trenger å ta på oss andre dugnader, for eksempel salgsdugnader og lotterier. I tillegg er det veldig morsomt for de yngste lagene å få spille kamper i egen hall, og vi får mye håndballmoro på bygda. Mer informasjon om dugnader i håndballgruppa kan du lese her.

Denne sesongen har vi fått tildelt en miniturnering og to aktivitetsturneringer. Vi ser for oss at det yngste laget/lagene tar hovedansvaret for miniturneringen, mens 07/08 tar hovedansvar for aktivitetsturneringene. Deretter fordeler vi J04/05 på disse dagene, siden det ikke er nok foreldre på de minste lagene til å ta hele arrangementet selv. Foreløpig oppsett ser slikt ut, så hold av datoene! :)

J04 hjelper til med siste del av dagen på første miniturnering 21. oktober, siden de skal spille seriekamp like etter turneringen er slutt.


DatoTidspunkt for turneringLag 1Lag 2
21. oktober09:00-19:00J09/10G06/07
19. November12:00-18:00J07/08
14. Januar09:00-18:00J07/08J05




Håndballsesongen 2017/2018

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 15. Aug 2017

Håndballsesongen 2017/2018

Treningstider:

Denne sesongen vil vil stille med utgangspunkt i fire lag. Det vil være de yngste med spillere født i 2009/2010, J10 med spillere født i 2007/2008, J12 med spillere født i 2005 og J13 med spillere født i 2004. Med andre ord - mye moro med håndball på Tyristrand i vinter :) Treningstidene finner du under fanen Treningstider på håndballsiden.

De to yngste lagene spiller mini- og aktivitetsturneringer, mens de to eldste lagene spiller seriekamper.


Arrangement:

Vi vil arrangere seriekamper for de to eldste lagene jevnt gjennom hele sesongen, med første kamp lørdag 16. september. I tillegg har vi fått tildelt å arrangere en miniturnering lørdag 21. oktober, og aktivitetsturnering søndag 19. november og søndag 14. januar.


Trenerutdanning:

Dersom det er noen som ønsker å ta trenerutdanning innen barnehåndball, ønsker vi tilbakemelding. Trenere i håndballgruppa får dekket påmeldingsavgift. Det er mulighet for å ta de første treningsmodulene 19-20 september, og 26-27 september. I tillegg fins det endagskurs som vi kan sende inn ønske om til regionen, hvis vi er mange nok. Ved interesse kontakt sportslig utvalg. (Vi var på dette i fjor, og det var veldig bra. Bedre enn de første treningsmodulene). Videre kan man bygge på med moduler til Trener 1 utdanning. Dette vil foregå på ettermiddagstid noen kvelder utover høsten. Sportslig utvalg vil delta på dette.



Håndballskole mandag og tirsdag i vinterferien - i Vikersund for aldersgruppen 2000-2005

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 3. Feb 2017

Vikersund håndball inviterer til håndballskole for aldersgruppene 2000-2005


Se mer informasjon her


Påmelding gjøres her


:)


Påmeldingsfrist 13. februar, kr 500,- per pers (50% søskenmoderasjon) inkluderer 4 gode økter, lunsj og frukt.


Annet? Ta kontakt med Eli Hellerud 97796601




Aktivitetsturnering søndag 12. Februar - Vestfossen Idrettshall

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 1. Feb 2017

Neste turnering skal vi spille i Vestfossen idrettshall.

Det tar ca 45 min å kjøre dit fra Tyristrand, link til kart finner du her


Adressen til hallen er: Skolegata, 3320 Vestfossen


Første kamp er kl 09:30, oppmøte kl 09:00 i garderoben.


Kampoppsettet finner du her eller bruk appen "Min håndball"