Felles oppmøte 1 1/2t før første kamp.
INSTRUKS FOR KIOSKVAKT


FØR KAMPEN:

1) Start med å koke kaffe

2) ta opp toastbrød, ost og skinke fra fryseren vår i kiosken hvis det trengs. Sjekk esken i fryseren om det er ferdigsmurte toast fra tidligere arrangement.

3) Heng opp prislister, VIPPS nummer og IZETTLE plakat. (Disse ligger i arrangementsperm som arrangementsansvarlig har)

4) Stek vaffler og gjør kiosken klar. Hent alt utstyr på lagret nede ved garderobene. Arrangementsansvarlig skal ha nøkkel. HUSK: her skal de holdes orden, ta med deg det du trenger opp og legg alt tilbake i riktig kasse etter bruk

5) Skru på IZETTLE og koble til ipad. Pengeskrin får du av arrangementsansvarlig. Brukerinstruks finnes her og ligger i permen.

6) SMIL og selg :)

NB! For at ikke sikringen skal gå, må alt elektrisk utstyr settes på bestemte plasser:

  • Toastjern og vaffeljern må stå helt til høyre
  • Pølsekokeren må stå i midten
  • Kaffetrakter står til venstre
  • Vannkoker må brukes inne på datarommet ved siden av kjøkkenet, eventuelt kan skjøteledning brukes herfra.


ETTER KAMPEN:

1) IKKE rydd ned kiosken før siste spiller har forlatt hallen. Det kan være noen ønsker å handle etter kampen, og all inntekt er bra for håndballgruppa.

2) Vask og rydd alt utstyr som er brukt. Toastjern og vaffeljern vaskes og tørkes før det settes bort. Kaffe tømmes ut og kaffekannene skylles.

3) Lag toast av restene av brødet og pålegget, men ikke stek de. Legg de ferdige i en boks og putt i fryseren så de er klar til neste gang.

4) Noter ned hvis det er lite/ingenting igjen av noe i kiosken. Gi beskjed/lapp til arrangementsansvarlig som igjen gir beskjed til kioskansvarlig.

5) Sett alt som skal stå kjølig i en hylle i kjøleskapet ved siden av fryseren. Bær resten av utstyret ned på lagret,

6) Ta ned alle skilt, både til kiosk og til toalett/garderober i trappen.

7) Mopp hele Tyristua pluss inne på kjøkkenet. Vask bordene og kiosken, tøm søppelboksene for søppel.

8) Tell kassa og noter på ark hva du kom fram til. Kassa skal også telles av arrangementsansvarlig som igjen skal fylle ut skjema.

9) Hjelp til der det trengs når dere er ferdig i kiosken. Vi arrangerer dette sammen, så det er viktig å hjelpe hverandre :)

NB - er det kun en kamp kan kiosk og billetter slås sammen. Selg kaffe, kake og brus fra billettbordetLevert av IdrettenOnline