Slottsfjellcup

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 9. Apr 2018

Informasjon om Slottsfjellcup:

OVERNATTING: Vi skal sove på Husvik skole (Bjørneveien 2, 3124 Tønsberg) sammen med Jar, Tindlund og Stabæk. Vi kjører rett hit på fredag.

Kartet over haller (med adresser) og overnattingssted finner du her. Skolen ligger ikke i umiddelbar nærhet til alle hallene, slik at vi er avhengig av at foreldre i området kan være med på å frakte spillerne mellom skole og hall. Dette avtales innad i lagene. :) 

KAMPOPPSETT: kampoppsett for våre lag samlet finner du her. NB! Det kan forekomme endringer. Anbefaler at dere laster ned appen PROFIXIO. Her finner dere kampoppsettet (og resultater for de eldste lagene) for både denne turneringen og mange andre turneringer, både i håndball og fotball. 

PAKKELISTE:

  • Liggeunderlag/madrass (på grunn av plass ønskes fortrinnsvis enkel madrass, dobbel kun hvis to skal sove sammen. NB! Husk å sjekke at madrassen er tett!!!;))
  • Sovepose og pute
  • Treningsbag med shorts, drakt, overtrekksdress, sko, knebeskyttere og drikkeflaske
  • Håndkle og toalettsaker
  • Klær etter vær
  • Litt godteri er tillatt til kos på kveldene.
  • Lommepenger: Maks 200kr i navngitt konvolutt, leveres til oppmann ved avreise fredag.
  • Brettspill, kortspill, hoppestrikk, slengtau, baller etc. til sosial aktivitet. 
  • Vedrørende mobiltelefon: Vi ønsker mobilfri cup! Vi ønsker sosialt fokus på cupen uten de forstyrrelser og uro vi ofte ser det blir i forbindelse med mobilbruk (sosiale medier, bilder etc). Barna kan låne de voksnes telefoner når de ønsker å ringe hjem. Vi skjønner at telefonen er viktig for de eldste jentene (J04/05), men vi ønsker i utgangspunktet at heller ikke de tar med. Dersom noen likevel tar med mobiltelefon må de forholde seg til regler satt innad i laget  og de står også selv ansvarlige for telefonen. 


FREDAG:

Felles avreise fra Klokkergården med oppmøte kl 16:30. Hvis noen trenger skyss må dere selv ta kontakt med andre i laget og avtale dette på forhånd.

Når vi ankommer skolen er det ut med madrasser og sovepose med en gang. Deretter vil det bli noen felles aktiviteter (nye av året). Pølser i lompe til kveldsmat.

LØRDAG:

Frokost på skolen. Kamper. Alle må dusje i hallene på grunn av dårlig/ingen dusjmulighet på skolene. Vi har med mat til enkel lunsj. Middag spises på skolen. På kvelden arrangerer vi ikke noe spesielt. Erfaringsvis er stemningen god med selvvalgte aktiviteter i skolegården og i klasserommene. 

SØNDAG:

Frokost på skolen. Kamper. Vi pakker ut av skolene innen kl 12. Dette må avtales innad i lagene og med et nærmere klokkeslett når kampoppsettene er klare og vi ser når vi har tid til dette. Foreldre som er i området må da komme til skolen for å plukke opp bagasje. Vi har med mat til enkel lunsj.


Annet:

Vi følger cupens og skolens ordensregler, og forventer normal folkeskikk ;)

Mer informasjon kan dere finne på Slottsfjellcup.no

Har du spørsmål, kontakt oppmenn i laget.

Kontaktinformasjon til arrangementsansvarlige og Sportslig utvalg:

Mette Heieren: 402 15 953

Katrine G. Skistad: 906 17 984


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline