SPU - spillerutvikling

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 25. Sep 2017

Fra i år er det for våre 13-åringer (de som er født i 2004) treningssamlinger i regionen med tanke på spillerutvikling (sonetrening).

Vi i IF Tyristubben håndball har fått tildelt to plasser som vi kan fylle hver gang det er treningssamling. Det vil være ni samlinger fordelt på tirsdager til og med 10. mai 2018. Første økt er 26. September i Ørenhallen. Da er temaet kast og mottak. Den 10. mai avsluttes det med en soneturnering hvor det blir delt inn i lag blant alle som er med og vi møter andre grupper fra Region Sør (Vi til hører Buskerud Nord). Altså vil det være totalt åtte tirsdager gjennom hele sesongen at det er SPU trening.

Disse to plassene vi har fått tildelt i SPU baserer seg på hvor mange spillere vi har på laget. Reglene er slik at vi kan bytte på hvem vi vil ha med fra gang til gang. Det er ulike temaer på øktene, slik at det er trenerens ansvar å se og bestemme, sammen med SPU treneren, hvem som skal være med fra gang til gang. Fkatorer som vil ligge til grunn for å bli tatt med er blant annet ferdigheter, holdninger, fokus og innsats på treninger.

Det som er aller viktigst er at de spillerne som skal på trening MÅ være 100% friske og skadefrie. Blir man syk eller skadet  velger vi ut en annen spiller til å reise på økten istedenfor.

Om treningen:

Spillerne må ta med tøy for utendørs oppvarming på alle økter! En del av øktene vil ha 1,5 time i hall og 0,5 time ute/annet sted tilknytning til hallen.

Fra vårt trenerteam er det Tore som  hovedsaklig kommer til å bli med på disse samlingene.

SPU trener for vår region er: Lennart Hansson, 95032757


Mer informasjon om temaer, tid og sted for vår region finner du her


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline