Forsinkelse av Hummel klubb-tøy

Postet av Anita Farnia Lilleland den 8. Nov 2015

Hummel tøy.
Se melding fra Sonja i håndball-styret som har ansvaret for bestilling av klubb-tøy:

Hei dere!

Beklager at levering har tatt lang tid denne gangen, men jeg har jobbet hardt og purret for at vi skulle få alt samlet...
Ytterligere problemer har dukket opp fredag da jeg endelig fikk kontakt med rette person Hummel Norge direkte ( ikke via City Sport)
Team Player serien skulle vare til januar 2016, men de er tomme for mye og kommer ikke til å produsere nytt - ny modell lanseres 15.01.16.

Jeg har i dag mottatt en del varer:
Alle shortser har kommet
Alle Functional Sweatshirt har kommet
Begge bagene har kommet
Sokker i str 10 har kommet , str 8 er utsolgt.
Som nevnt tidligere er soccer pant utsolgt, kommer på nyåret.

Alle Poly Pants har kommet, Poly Jacket kommer ikke ( utsolgt og lages ikke flere)

Alt som har kommet er trykket ferdig, bortsett fra buksene...

Pga at Poly Jackets ikke kommer har vi besluttet å sende buksene tilbake slik at det bestilles nye komplette dresser i ny modell når det er klart i januar. Vi beklager at det er blitt slik ved denne bestillingen. Varer som er kommet vil bli utlevert på trening til tirsdag forutsatt at det er betalt. Ikke noe utstyr vil bli utlevert før betaling har funnet sted. For de av dere som har betalt for utstyr som ikke er kommet vil jeg overføre pengene tilbake til dere slik at dere kan bestille/betale nytt utstyr i januar.
Og for de av dere som har bestilt utstyr utenom dresser og som ikke har betalt ber jeg dere om å betale til konto 2270.12.99950 (les egen artikkel på hjemmesiden vår med detaljert oversikt over artikkelpriser og hva dere har bestilt)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.