Tap mot ROS

Postet av Ida Hamremoen den 21. Mar 2015

Torsdag 19.3 reiste 11 jenter til ROS Arena for å møte ROS til kamp. Kampen starter og mange av jentene spiller på plasser de ikke er så vant til. I tillegg legges Emilie ut i 5-1, og dette gjør at det blir for store åpninger i forsvaret på 6-meter. Disse 2 tingene gjør at ting ikke går på skinner og at forsvaret ikke sitter som det skal. Likevel er kampen jevn de første minuttene, men vi henger ikke med lenger enn til rundt halvveis i 1.omg.

Etter hvert løsner det litt i forsvar fordi det blir byttet plasser på enkelte spillere, vi går over til 6-0, og da blir det tettere og jentene jobber mer sammen. Til pause ligger vi under 12-8, men har hatt mer enn nok skudd til at vi kunne ledet. Når vi da skyter rett på keeper, og spiller henne god, kan man ikke vinne omg.

2.omg starter med at vi fortsatt spiller 6-0, og Nanna styrer midtforsvaret verbalt. Emilie gjør det hun skal og spiller tøft og til tider godt i midtforsvaret sammen med Nanna, bra Emilie :-) Marit kommer inn og låser ned ROS sin beck gang på gang. Bra Marit, du er sterk og må bruke kreftene dine fornuftig slik at motstanderen blir slitt ut. Fortsett sånn og vi har mye glede av deg i forsvaret. Vi trenger sterke tøffe jenter der!

Lotta er sterk og løser oppgaven på ving i forsvar på en god måte. Veldig bra Lotta :-)

Fremover stokker det seg litt, og systemene blir ikke brukt mer enn et par ganger. Likevel får vi lurt inn noen baller bak keeperen til ROS ;-) Vi taper 2.omg 9-6.

Dagens lag: Tyra 12,5%, Silje 23,5%, Josefine 1/2, Victoria 0/1, Marit 0/1, Ingrid 2/7, Elise 2/8, Sara 0/3, Lotta 1/3, Emilie 2/3, Nanna 6/9 (3 er på straffe).