Ny helg og nye muligheter...
Sesongen går mot slutten, men vi har mange kamper igjen i begge serier - det virker som lufta har gått litt ut av jentene etter siste Bringrunde, men det er for tidlig jenter... Innsats og motivasjon må opp igjen slik at avslutningen på årets sesong blir morsom for dere alle.

Lørdag 14.03

Tyristubben - Tømmerholt

Vi slo dette laget klart i årets Bringserie, men det var i en periode hvor de slet med skader - vi visste at dette ble en tøff kamp.

Jentene virket umotiverte og slappe på oppvarming, og kampen ble likeså! rett og slett en flau forestilling fra begynnelse til slutt.

Amanda stod en grei 1. omgang, men falt betraktelig i 2. omgang. Ellers er det vel bare Malin som får godkjent for sin gode innsats, det andre var ikke bra nok rett og slett. Malin jobbet iherdig på linja med gode mottak og vendinger - bra! Amalies direktefrikast før pause var ett høydepunkt, jammen satt den igjen!! Kampen endte med stortap 18-27.

Men nok om det, etter samtalen etter kamp har vi trua på at laget og jentene tar grep og hever seg til søndagens kamp.

Laget: Amanda (38,6% +1), Tuva (1/2+1), Marthe (0/1+1), Malin (4/4+2 og i tillegg skaffet 3 straffekast), Hege (1/3+1), Ingunn (0/2+3), Emilie (0/1), Kristiane (0/0), Føyn (4/8), Line (2/7), Hedda (1/3+1), Sangnes (2/3), Amalie (3/7+7)

Søndag 15.03

Halsen - Tyristubben

I en greit gjennomført kamp tidligere i år vant vi med 8 mål mot Halsen. I bortekampen søndag skulle Amalie og Hedda stå over, i tillegg ble Føyn syk - med tre sentrale spillere ute visste vi at jentene måtte prestere meget godt for å vinne kampen i Bergslihallen.

Meget godt og se at jentene så opplagt ut før kamp. God stemning og mange smil lovet godt fro ettermiddagen i Larvik.

Vi var spent på hvordan midtforsvaret skulle løses uten Amalie og Føyn, men etter litt start-trøbbel fungerte det fint for Malin og Hege - vi slapp ikke mange mål i etablert forsvar. En venstrekant laget litt trøbbel for oss, men det største problemet var returløpet - vi ble kontret i senk. Heldigvis spilte vi greit fremover, så vi holdt følge til pause.

2. omgang startet svakt, vi slapp inn tre mål i undertall og lå under med fem midtveis. Jentene hentet seg mesterlig inn og kjempet seg til uavgjort. Malin jobbet godt på linja, Julie løp kontra, Line og Hege skjøt godt bakfra banen og Tuva satt straffene sikkert i mål. Vi fortsatte og slippe dem til i kontra, og mot slutten ble det et par dumme kantmål imot. Vi hadde muligheten til uavgjort, men manglet noen sekunder for og klare og score et siste mål. kampen endte dessverre 29-28 til Halsen.

Uansett en opptur fra lørdagens kamp, og uten noen dumme feil hadde vi vunnet kampen.

Laget: Amanda (32,6%+2), Tuva (4/4+4), Marthe (0/0), Malin (6/6+7), Hege (3/6+3), Ingunn (1/2+1), Emilie (0/1), Kristiane (0/0), Line (7/12+8), Sangnes (7/9+1)

To kamper i Regionserien står igjen før påske, og etter litt fri i påsken tar vi fatt på siste travle måned med mange kamper + Ringeriksmesterskapet. Vi håper alle mobiliserer de siste kreftene etter en lang og begivenhetsrik sesong, snart er tiden i Tyristubben-drakt over ...