Bra spilt mot Åmot

Postet av Anita Farnia Lilleland den 15. Feb 2015

Søndag 15/2 bar det av sted til Modumhallen for å møte Åmot, noe vi visste kom til å bli en tøff kamp.
I garderoben før kamp fikk jentene klare beskjeder fra Runar; dere må være med fra start, være tøffe i forsvar, ikke ligge langt ute i forsvar og tørre å gå i kroppen på Åmot, skyt utenfra og sørg for å ikke få kontra mål.
Tente og spente jenter gikk på banen til en kamp som skulle bli veldig målfattig. Det gikk mange minutter ut i kampen før det i det hele tatt ble mål og det var Åmot som først scoret. De fikk også inn det andre målet før Camilla scoret det første målet for Tyristubben. Begge lag jobbet godt i forsvar og Åmot var nok litt tøffere enn hva jentene våre har møtt i mange andre lag. Vi kom ofte for tett opp i forvaret til Åmot og hadde vanskelig for å finne hverandre. Anne Emilie kom seg dog flott gjennom på høyre kant og scoret vårt andre mål. Første omgang endte med at vi lå under et mål, 3-4, men jentene våre jobbet godt på slutten av første omgang og viste tydelig at de kunne bite fra seg.

Foreldrene heiet seg hese på tribunen - dette var nesten litt for spennende!!

Andre omgang fortsatte bra, men jentene våre fomlet litt. Det ble flere ganger signalisert passivt og vi mistet også ballen 3 ganger pga dette i andre omgang. Åmot dro fra oss med et par mål, men Tyristubben kom innpå igjen. Ved stillingen 8-9 tar Runar timeout - nå gjelder det. Vi scorer og stillingen er 9-9 med bare 1,5 minutt igjen. Det svettes nesten like mye på tribunene som på banen!! Åmot kommer og Victoria gjør en super redning som holder oss inne i kampen. Vi klarer dog ikke å få noe ut av siste angrep og kampen ender 9-9, noe som vi er særdeles godt fornøyd med etter en skikkelig slit-kamp.

Dagens lag; Martine F (1), Camilla (4), Malin (2), Milli (1straffe), Kjersti, Anne Emilie (1), Andrea, Martine A, Helga og Victoria