Seier i Horten

Postet av Sonja Irene Simonsen den 9. Feb 2015

Søndag formiddag satt vi kursen for Horten, kamp i Sør Norge serien mot Falk Horten på bortebane.

To år siden sist vi møtte Falk, så vi så frem til en "ny motstander". De aller fleste 98-jentene til Falk har gått til Tømmerholt, så det var nærmest reint 99-lag vi møtte i Holtanhallen. For øvrig ett 99-lag som gjør det godt i regional serie og som har nært samarbeid med Tømmerholt J98.

Falk Horten - Tyristubben

1. omgang

Våre jenter virker ikke helt klare til kamp i dag, vi savnet fort den flotte innsatsen fra lørdagens kamp. Vi visste at kampen kom til og bli jevn om vi ikke gjorde tingene våre 100%.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele omgangen. Vi sleit bakover med en linje-spiller på nesten 190 cm og en høyre bakspiller med gode skudd fra bakken med lav arm. Usikkerheten bakover ble tatt med i fremover-spillet hvor vi sleit med dårlig timing.

Til pause er stillingen 9-11.

2. omgang

I pausa blir jentene minnet om at denne kampen er god trening til kommende helgs Bringrunde, benytt sjansen!!

Jentene leverer en god 2. omgang. Forsvaret bedres, Amanda redder flere skudd og kontringer og ankomster sitter bedre - som vi veit, alt henger sammen!

Sakte men sikkert drar vi ifra hjemmelaget, og etter 2 x 25 minutter er stillingen 17-26.

57,8% uttelling på skuddene i dag, mange bom i første omgang som burde sittet i mål
Vi scorer på 5/6 straffekast - bra Amalie og Tuva!