Storseier over Drammen BUL i A-serien

Postet av Ida Hamremoen den 31. Jan 2015

Jentene stilte tidlig i hallen, med godt humør. I dag var det Drammen BUL som var motstander. Lagene følger hverandre de første minuttene, og etter 5 min står det 4-2 i målprotokollen. Derfra og inn var det mest Tyristubben og litt Drammen BUL. For 3 min senere står det 8-3 :0))

Jentene spiller hverandre gode, de finner hverandre i systemene og ved at de til stadighet er i bevegelse. Maren, Oda og Sara mater Nanna med baller på linja, flott jenter at dere ser etter hverandre og gir ballen videre. Det er dette som gjør at det blir vanskeligere for forsvaret å vite hvem de må ha god kontroll på og hvem de kan slappe litt av i forsvar på. Når dere sender ballen videre til neste spiller og denne går på mål, vil det være vanskeligere for forsvaret. Fortsett med dette, og dere blir vriene å spille mot.

Vi ser at kantene løper raskt opp, men ikke får noen baller å jobbe med, dette endrer seg i 2.omg. Bra!

Det blir også noen scoringer på kontra, dette fordi dere holder fokuset og jobber godt i forsvar. Fremover er tempoet høyt og det løpes og løpes.

2.omg starter med like høyt tempo som i 1.omg .Jentene løper og løper, de kontrer, kjører systemer og scorer og scorer. Av 55 skudd, scoret dere på 38, dvs en scoringsprosent på 69%, ikke så verst det jenter ;0))

Oda hadde i 1.omg 1 assist, vi snakket sammen litt i pausen om at hun kunne sende pasningene til Lotta når hun løp i kontra. Lotta måtte bare jage pasningen, så ville det gå. Oda, du fikk frem mange pasninger og endte med 7 assist i 2.omg, og i tillegg hadde du 7 scoringer, bra!

Maren, Sara, Nanna og Elise har også flere assist i dag, dette er stor fremgang fra tidligere kamper. Dette forteller også at dere ser etter hverandre og spiller hverandre gode. Men det skal også nevnes at Drammen BUL ikke er det laget hvor våre jenter møter størst motstand, men jentene kan bruke slike kamper til å trene på ting de trenger å trene ekstra på.

Dagens lag: Silje 53 % redning, spilte 1.omg, Tyra 45 % redning, spilte 2.omg, Sara 0/0, 2 assist, Elise 5/10, 1 assist, Nanna 11/13 hvorav 1 straffe, 3 assist, Karine 1/2, Maren 3/7, 5 assist, Emilie 3/3, Josefine 4/6, Lotta 4/5, Oda 7/9, 8 assist.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.