Hokksund/Vestfossen - IFT 7-7 til pause

Postet av Ida Hamremoen den 21. Jan 2015

Mandag 19.januar 2015 var det klart for kamp mellom Hokksund/Vestfossen og IFT i Hokksund. Lagene fulgte hverandre de første 20 min, og det stod 7-7 til pause.

Våre jenter spilte i Hokksund/Vestfossen sitt tempo, de løp ikke fort nok opp i angrep eller tilbake i forsvar. Forsvaret lot motstanderen slippe til gang på gang. Silje står i mål hele 1.omg, får ikke mye hjelp av forsvaret og dermed scorer Hokksund/Vestfossen gang på gang. Dette er en omgang som vi fint kan glemme, dette er ikke noe å snakke særlig mye om.

2.omg starter med 6-0 forsvar, jentene er mer på hugget og forsvaret jobber bedre. Etter 4.30 er stillingen 7-10 til IFT, jentene snakker mer, de blokker skudd og låser ned motstanderen. Når jentene i tillegg er obs på at Hokksund/Vestfossen stort sett vil spille ballen inn til sin strek, er det jo klart at dette blir passet på. Etter 10 min er stillingen 8-13. Josefine spilte strek de første 10 min av 2.omg, mens Sara spilte strek de siste 10 min av 2.omg. Nanna spilte høyre beck hele 2.omg. Karianne stod i mål hele 2.omg, hadde flere redninger og slapp inn bare 4 mål.

Jenter: dere spilte en mye bedre 2.omg, der fikk dere til et bedre forsvar, fortsett jobben med sideforflytninger og prating om hvem som har hvem. Men dere kjørte ikke systemene deres ofte, her må dere bli bedre!

Dagens lag; Silje spilte 20 min, 36% redninger, Karianne spilte 20 min, 64 % redninger, Sara 0/1, Maren 3/8, 2 assist, Lotta 2/3, Emilie 0/1, Karine 1/1, Josefine 1/4, derav 1 straffescoring, Oda 6/9, 1 assist, Nanna 4/6, derav 1 straffescoring.