Bringrunden i Nadderudhallen endte med to poeng

Postet av Sonja Irene Simonsen den 19. Jan 2015

Stabæk - Tyristubben

Vi visste at Stabæk hadde utviklet seg godt etter treningskampen mot dem i august. En tøff kamp ventet oss lørdag formiddag.

Lite fungerte fra start, emn vi beit oss fast og til pausae lå vi under med ett mål. Mange sentrale spillere slet med og prestere, og det gikk så mye bedre for de som erstattet dem heller. Amanda slet med skudden til jenten fra Bærum, og forsvaret hjalp henne ikke stort de heller. Uttellingsprosenten var begredelige 34%, da er det umulig og vinne håndballkamper.

Julie Føyn ble fortjent kåret til kampens beste spiller etter iherdig innsats oh kjemping gjennom hele kampen.

Desverre endte kampen med stortap 26-16.

Laget. Amanda (35%), Malin (2/3), Hege (1/6), Ingunn (0/2), Emilie (0/0), Føyn (7/12), Marte (2/4, 1 assist), Line (2/7, 2 assist), Nanna (spilte ikke), Hedda (0/0, 2 assist), Sangnes (0/2), Amalie (1/8, 7 assist), Maren (0/2),

Tyristubben - Tømmerholt

Etter en liten oppvask i gardroben etter kamp ble vi enig om å reise kjerringa mot Tømmerholt.

Nok en jevn 1. omgang der lagene fulgte hveramdre tett, til pause lå vi under med ett mål. Tempoet var hølyere, vi kontret og fikk mere av spillet vårt til og sitte.

2. omgang var også helt jevn, ingen lag ledet med mere enn ett mål inntil få minutter stod igjen. På stillingen 19-18 stod det lenge og vippet - og heldigvis vippet det vår vei og vi dro i land en fortkjent seier 21-18 med håndbrekket litt på....

Amanda hever seg betraktleig og er oppe på 45% i redninger, i tillegg har vi en uttellingsprosent på nære 50% fremover på banen til tross for meget gode målvakter hos Tømmerholdt - bra!!

Amalie ble fortjent kåret til banens beste spiller igjen. Amalie scorer sjelden veldig mange mål, men legg merke til assistene hun har. I helgas runde har hun ikke mindre enn 27 assist på tre kamper, og med 8 mål i tillegg sier det seg selv at hun er en viktig spiller for oss. Involvert i 35 av våre 56 mål.

Laget: Amanda (45,5%), Malin (1/3), Hege (0/0), Ingunn (spilte ikke), Emilie (spilte ikke), Føyn (8/13, assist), Marte (2/3), Line (3/7, 2 assist), Nanna (spilte ikke), Hedda (1/2, 2 assist), Sangnes (2/5, 1 assist), Amalie (3/10, 10 assist), Maren (spilte ikke)

Etter nydelig middag på hotel på Fornebu lørdag kveld, spillermøte og kos/avslapping var vi søndag morgen klare og uthvilt til kamp mot topplaget fra Østfold.

Takk også til Fru Hagen for gaver til to av spillerne som betød mest lørdag. Høytidelig overrakkelse og takketale til Føyn og Malin.

Sarpsborg - Tyristubben

Østfoldlaget har vunnet det meste de siste to årene, men i løpet av lørdagen synes vi det så ut som et lag som stod godt til oss. Ingen store og kraftige skyttere, men lynhurtige kanter og bakspillere.

Vi gledet oss til kamp, og håpet at vi kunne henge med en god stund.

Sarpsborg startet med et par ankomster som ga våre jenter bakoversveis, her gikk det fort... Men vi våknet, og hang oss på..

I hele første omgang vekslet lagene på og ha initiativet. srapsborg ledet med ett mål for det meste, men vi var stadig oppe på uavgjort. Til pause lå vi under med ett mål. 11-10 var vi meget godt fornøyd med.

I pausa hadde jenten trua på seier, det var faktisk mulig.

2. omgang var jevn lenge, medn mot slutten ble noen dommeravgjørelser meget avgjørende for utfallet av kampen. Dommerne ba om unskyldning for dette etter kamp, tre feil avgjørelser som alle gikk mot oss - og vips så ledet Srapsborg med syv mål... Jentene hentet seg mesterlig inn igjen, hentet opp ett par mål og når dommeren blåste av kampen hadde vi tapt 22-17 mot ett av topplagene i Bringserien.

Jentene og trenerteamet var meget godt fornøyd, og arrangørklubb og sekreteriat takket for en god oppvisning av en håpndballkamp søndag morgen i Nadderudhallen.

Line ble fortjent kåret til banens beste etter god skyting og en konstant trussel i store deler av kampen.

Amanda hadde en strålende 2. omgang med bla 3 straffredninger og en kontring - bra !!

Laget: Amanda (46,3%), Malin (2/5, 2 assist), Hege (0/1), Ingunn (spilte ikke), Emilie (spilte ikke), Føyn (3/6), Marte (0/1, 1 assist), Line (6/14, 1 assist), Nanna (0/0), Hedda (0/0), Sangnes (1/2), Amalie (4/8, 10 assist), Maren (1/2, 3 assist)