Gode resultater i PW-Cup

Postet av Sonja Irene Simonsen den 7. Jan 2015

 

Tyristubben J98/99 deltok første helgen i januar i uoffisielt NM for aldersbestemte lag for femte året på rad.

Lagledelse og spillere håpet på en flott helg både sportslig og sosialt, til tross for en del forfall til cupen.

Laget med supportere booket inn på Scandic Hotel Sandefjord som alltid under PW-Cup, blide og fornøyde spillere og foreldre koste seg på Peppes fradg kveld før spillermøte og tidlig kveld for spillere

 

Lørdag

Frokost kl 0700, avreise til framhallen kl. 0730.

 

Tyristubben - Skedsmo

1x 30 minutter kamp tidlig på morgenen, alltid spennende og se hvordan ååpningskampen i PW går.. Litt høye skuldre, og til tross for en god oppvarming så det ikke ut som jentene var helt klare.

Skedsmo var tent og klare for å vinne, de ledet store deler av kampen og våre sentrale spillere slet med å komme i gang. Etter ti minutter får i tillegg Amalie seg en trøkk og trår over skikkelig - ut av banen med kompresjon og ispose. Maren kommer inn på venstre bakspillerposisjon, benytter sjansen og tar skikkelig tak i kampen. Et flott langskudd og mange assist fra lagets yngstemann bidrar kraftig til at vi redder ett poeng. Kampen ender 8-8.

Laget: Amanda (55,6%), Malin (3/5), Hege (1/3), Ingunn, Marthe, Emilie, Kristiane, Føyn (1/3), Line (0/6), Nanna, Hedda (1/1, 1 assist), Amalie (1/5, 1 assist), Maren (1/4, 5 assist)

Randaberg - Tyristubben

Randaberg, som vi har i vår Bringpulje, var motstander nummer to på lørdag formiddag.

Jentene hadde definitivt vpknet nå, og dette ble en helt annen kamp enn den første. Jevn kamp fra start til slutt, men to uheldige utvisninger mot slutten bidro til at Rogalendingene vant kampen 14-12. Det hører med til historien at dommerne som dømte denne kampen kom til oss senere på dagen og unskuyldte at de hadde hatt en "dårlig dag på jobben" i vår kamp mot Randaberg...

Amalie satt på sidelinjen med foten høyt, vi ville ikke ta noen sjanser.

Laget: Amanda (41,7%), Malin (3/5), Hege (0/3, 1 assist), Ingunn (0/3), Emilie, Marthe, Kristiane, Føyn (1/8), Line (5/11, 3 assist), Nanna, Hedda (1/3, 1 assist), Maren (2/4, 3 assist).

Vi gleder oss til og møte Randaberg igjen, med litt bedre kampledelse og mindre enn 10 minutter i undertall håper vi og gi dem match på hjemebane i februar.

 

Tyristubben - Herøya

Etter et par timers avslapping var det klart for siste kamp i innledende spill.

Jenten var i storslag, og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende. Når vi i tillegg hadde dommere med dårlig samvittighet fra forrige kamp gikk det meste vår vei... Alle fikk mye spilletid, og kampen endte til slutt 18-11 til de gule og blå.

Laget: Amanda (56%), Malin (1/2), Hege (1/1), Ingunn (1/3, 1 assist), Emilie, Marthe, Kristiane, Føyn (5/6, 1 assist), Line (5/8, 3 assist), Nanna (2/2), Hedda (2/2, 1 assist), Maren (1/1, 5 assist)

 

Med dette resultatet endte vi på 2. plass i pulja og slapp 1/32 finale tidlig søndag morgen.

Amalie hvilte fortsatt den skadde ankelen, og Hege fikk en skikkelig trøkk i skulderen midtveis i kampen. Noe usikkert med begge foran søndagens sluttspill.

Lørdag kveld ble tilbragt på Italiensk restaurant i Sandefjord, og kvelden ble brukt til avslapping og sosial hygge. Alle var veldig fornøyd med at frokosten søndag ble kl. 0900 og 1/16 finalen skulle spilles kl. 1205.

 

Søndag

Farrishallen, intim og med en vanvittig stemning som vanlig. Kjip hall for supportere, men fantastisk atmosfære for spillende lag.. trenerteam har mange gode opplevelser fra denne hallen, vi krysset fingre for at det ble mere enn en kamp.

Tyristubben - Bryne

Motstander i 1/16 finale var Bryne.

I gruppespillet spilte de uavgjort mot Hokksund, og i 1/32 finalen slo de Glassverket med 8 mål.. En tøff oppgave for våre jenter med andre ord...

Jenten hadde en strålende oppvarming og virket veldig tent på oppgaven, bonusen var 1/8 finale mot storfavoritt til PW -seier Vågen...

Høyre bakspiller og venstre kant var fokuset vårt før kamp, de er gode!! Og de fikk vi definitivt taket på, forsvaret satt som et skudd fra første sekund. Hege og Malin hadde god kontroll på Brynes venstre side, og høyre bakspiller ble totalt nøytralisert av vårt Line og vårt midtforsvar. Fremover var det godt tempo og fin flyt. Line banket til med et par kjappe scoringer som gav oss fin ro i spillet. Amalie var på plass igjen, ankelen fungerte fint. Vi hadde egentlig kontroll på kampen fra start, Bryne var sjanseløse. Midt i omgangen løp Hedda fantastisk returløp, følte hun hadde god kontroll på Brynespilleren rett over midtbanen - men det synes ikke dommeren... Direkte rødt kort.. Maren kom inn og tok nok en oppgave på strak arm, fine satsinger og gjennombrudd fra venstre kant. Stor jubel i hallen da flyveren til Amalie satt etter god pasning fra Hege. Etter en litt slapp avslutning endte kampen med seier 14-8.

Laget: Amanda (55,6%), Malin (2/4), Hege (1/3, 1 assist), Ingunn (1 assist), Emilie, Kristiane, Marthe, Føyn (3/5, 3 assist), Line (3/4, 3 assist), Nanna, Hedda (1/1, 1 assist), Amalie (2/3, 5 assist), Maren (2/3).

 

Vågen - Tyristubben

1/8 finale mot selveste Vågen... Laget fra Rogaland har vunnet PW Cup de to siste årene, og spilte sluttspill i Bring forrige sesong (ett år for tidlig) og har en enorm treningsmengde hver eneste uke..

Stakkars Hedda som ikke fikk spille, jentene fant rett og slett ut at da måtte vi bare slå Vågen slik at Hedda fikk flere kamper :)

Vi gikk på banen, gledet oss til å spille mot et av landets aller beste 98-lag og ville gjøre vårt beste for og henge med..

Kampen startet med 4 mål imot på 3 minutter, men så våknet vi!! Jentene kjempet seg inn i kampen på en strålende måte. Vi beit oss fast ett mål bak, og slik holdt det seg i 23 minutter. Stemningen i hallen var strålende, mange supportere fra begge lag - og for en gang skyld hadde motstanderen flere på sielinja enn oss, imponerende for langveisfarende Vågen-foreldre. Vågens spillere og trener ble strassa, de spilte med første-sekseren sin hele kampen og følte seg tydelig presset.

Etter 23 minutter var stillingen 14-13 til Vågen, men så var det slutt for Tyristubbenjentene.... I løpet av de 7 siste minuttene fikk Vågens strålende venstre bakspiller briljere med finter og skudd med høyre og venstre hånd... Etter 30 minutter var stillingen 23-15.

Laget: Amanda (30%), Malin (2/2, 1 assist), Hege (1/2, 2 assist), Ingunn, Emilie, Føyn (6/12), Kristiane, Marthe, Line (1/1, 1 assist), Nanna, Amalie (3/6, 5 assist), Maren (1/4, 3 assist)

 

Vågen vant til slutt finalen mot Ski, og Tyristrubben J16 er strålende fornøyd med egen innsats i årets PW Cup. En flott helg, både sportslig og sosialt.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.