Ute av Sør Norge Cupen

Postet av Sonja Irene Simonsen den 22. Des 2014

Torsdag 18. desember var det klart for første kamp i Sør Norge Cupen.

Etter en tøff Bringhelg, med gode resultater, virket jentene utladet på trening tirsdag og onsdag... Uvisst hvrdan dette ville slå ut. Konerud som motstander burde gi tenning og vinnerlyst.

1. omgang

Vi startet strålende fremover, vi satte mange skudd bakfra banen. Konnerud-jentene, som hadde mislykkes i forrige Bringrunde, virket helt utenfor i forsvar - de hang ikke med på tempo vårt i det hele tatt.

Etter en timeout våknet de til skikkelig, og hang seg på. Omgangen ble jevn, men vi følte at vi spilte med håndbrekket på.

2. omgang

De siste 25 minuttene bar preg av mange utvisninger og litt ampert spill, dommerne slet desverre med og holde en lik linje - da blir det mye utrygghet hos jentene. Kampen stod hele tiden og vippet, men vi ventet stadig på at det skulle løsne skikkelig. Kampen kunne vippet begge veier, men desverre endte det med tap 22-23 på en middels dag for vår del.

Laget: Amanda, Hedda, Amalie, Line, Føyn, Malin, Sangnes, Hege, Marthe, Ingunn, Emilie, Tuva,