Beachhåndball

Postet av Katrine Gunnberg Skistad den 4. Mai 2017

Litt informasjon rundt beachhåndball:
Vi spiller kamper i fire runder; (alle kampene ligger i appen Min håndball.) Det vil bli lagt ut nærmere info om hver runde på facebook gruppa når det nærmer seg.

tirsdag 9. mai i (Lier/Reistad), kampoppsett finner du her, adresse er: Jensvollveien 60, 3413 LIER

tirsdag 23. mai (Tyristrand), kampoppsett finner du her

tirsdag 30. mai (Hønefoss Arena), kampoppsett finer du her

og tirsdag 6. juni (Tyristrand), kampoppsett finner du her

De jentene som ikke spiller fotball (7 stk; Ella T, Sandra, Line, Thea, Vilde Marie, Maiken og Nora) skal spille alle disse rundene. Men si i fra dersom dere er borte eller ikke kan være med. I tillegg vil vi ta med et par jenter som spiller fotball (hvis det ikke kolliderer med fotballkamp/trening). Per kamp har man lov til å være 8 stk, vi tar med spillere slik at vi har minimum en som reserve hvis noe skulle skje.

I beach håndball spiller man to omganger a 7min, med 3 min pause. Vinneren av hver omgang får ett poeng. Dersom det etter to omganger står 1-1 (altså hvert lag har vunnet hver sin omgang), skal kampen avgjøres med "solo mot målvakt/shootout." Det vil si at man skyter en og en, alene mot målvakt. Det er 5 stykker som skal gjøre dette, og poengene man har fått tilslutt avgjør en vinner.

HUSK:

Mat og drikke

Varme klær til mellom kampene

Inne-håndball drakta

Langermet ull/super under drakta (hvis det er surt og kaldt)

Joggesko

Ekstra sett med ullsokker (hvis det går hull i de man bruker)

Håndkle (for å tørke bort sanda, spesielt hvis det er litt fuktig)

Campingstol som foreldre kan sitte på mellom kampene ;)


Hjemmearrangement

Vi kommer til å trenge hjelp fra foreldre til å rake banene mellom kamper, og i pausene. Det er viktig å rake rundt strekene på banen.

Kiosk; det skal være fotballkamper begge de dagene vi har beachkamper, så da styrer mest sannsynlig fotballgruppa kiosken. Dette vil bli undersøkt nærmere, skal ikke fotball ha kiosk tar vi en enkel kiosk selv.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.