Messecup!

Postet av Katrine Gunnberg Skistad den 26. Jan 2017

Det er tid for påmelding til årets Messecup!

Turneringen som hele håndballgruppa reiser på sammen går av stabelen 19-21. Mai i Tønsberg.

Påmeldingsfrist er 01. Februar

Overnatting:

Spillerne sover på skole. Her må også noen av foreldrene sove, dette avtales nærmere innenfor hvert lag. Men det er ikke plass til alle foreldre. Rundt 2-4 foreldre per lag kan passe. De foreldrene som skal sove på skole må betale 450,- for overnatting og frokost for hele helgen + middag lørdag.

Det er også mulighet å sove på hotell i Tønsberg. Messecup har to samarbeidsavtaler med to hoteller i Tønsberg. Det anbefales å booke rom så tidlig som mulig, da det blir fort fullt. Mer informasjon om hotell-avtalene finner dere her.

Kjøreplan:

Fredag:
Fra ca kl 16:00 og utover kjører vi i personbiler nedover til Tønsberg og til skolen vi skal sove på. Hvilken skole det blir får vi ikke beskjed om før i mai, men vi håper på samme skole som sist - Eik skole. De foreldrene som ikke skal nedover selv, eller som kommer etter på lørdag, må selv avtale om skyss med noen andre eller trenerne.

På kvelden arrangerer vi noen felles leker og konkurranser for alle. Vi deler inn i grupper på tvers av lagene.

Lørdag:

Kamper spilles på dagen.

På kvelden organiserer vi en liten disco på ett av rommene. Spiller litt musikk.

Søndag:

Spiller kamper, og hvert lag reiser hjem når de er ferdige.

Betaling:

Alle spillerne som skal være med må betale 900kr inn til håndballgruppa. Dette dekker overnatting fredag-søndag, frokost lørdag og søndag, middag lørdag og Messecup sportsbag.


Transport mellom skolene og hallene:

På grunn av klubbens økonomi vil vi ikke bestille busstransport for lagene mellom skolene og hallene, men vi ønsker å samordne alle foreldre som er i området til å frakte spillerne mellom skolene og hallene i de tilfellene det trengs.

Derfor trenger vi også tilbakemelding fra alle som har planer om å være i nærområdet under helgen, og som har mulighet til å stille opp med skyss.


Vi kommer tilbake med mer informasjon om pakkeliste, regler osv.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.