Referat foreldremøte G9 mandag 9 januar 2017

Postet av Katrine Gunnberg Skistad den 10. Jan 2017

Vi har kommet frem til noen felles regler som skal gjelde på trening og på kamp:


Trening:


1) Når vi ankommer hallen går vi inn i garderoben med gutta og oppholder oss der frem til laget som trener før oss er ferdig. Foreldre følger gutta inn i garderoben, og påser at det alltid er noen voksne der som passer på gutta.

2) Under trening skal man høre etter på det trener/lagleder sier, og gjøre de øvelsene som er bestemt.

3) Det er ikke tillatt å bruke stygge ord og vi skal jobbe med å bygge lagfølelse og respekt for hverandre.

4) Det settes opp en plan der foreldre hjelper til på treningene. To stykker settes opp hver trening, og man har selv ansvaret for å finne en erstatter/bytte innbyrdes dersom det ikke passer.


Turnering/kamp:

1) Det er ikke tillatt med kake, godteri og brus før etter siste kampen er spilt. Vafler, pølse, baguette etc er greit mellom kampene. Brus skal ikke brukes som tørstedrikk på benken. Ta heller gjerne med litt saft til gutta.

2) Foreldre har ansvaret for at gutta møter i garderoben 10min før hver kamp. Last ned appen "min handball" der ligger alle kampene til gutta og det er lett å ha oversikt.

3) Det er ikke tillatt å løpe rundt i gangene, rundt banen, til kafe, felles lekeområde og ellers mellom kampene uten at foreldrene er med. Ta gjerne med kortspill, minispill, sjakk etc som vi heller kan underholde gutta med i pausene.

4) Vi deler på å ta med oppskåren frukt som gutta kan spise av mellom kampene. Dette har vi erfart at var en stor sukksess.


Annet:

1) Vi ønsker gjerne å reise på Messecup. Da vil vi at vi er like mange voksne som vi var i fjor, rundt 5 voksne som bor på skolen sammen med gutta.

2) Vi trener omtrent til påske, og deltar på RM i slutten av april.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.