Avvikling av håndballkamper i Tyristrandhallen

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 20. Sep 2020

NB! Ved miniturnering sendes eget skriv ut på mail til deltakende lag. 



Slottsfjellcup

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 9. Apr 2018

Informasjon om Slottsfjellcup:

OVERNATTING: Vi skal sove på Husvik skole (Bjørneveien 2, 3124 Tønsberg) sammen med Jar, Tindlund og Stabæk. Vi kjører rett hit på fredag.

Kartet over haller (med adresser) og overnattingssted finner du her. Skolen ligger ikke i umiddelbar nærhet til alle hallene, slik at vi er avhengig av at foreldre i området kan være med på å frakte spillerne mellom skole og hall. Dette avtales innad i lagene. :) 

KAMPOPPSETT: kampoppsett for våre lag samlet finner du her. NB! Det kan forekomme endringer. Anbefaler at dere laster ned appen PROFIXIO. Her finner dere kampoppsettet (og resultater for de eldste lagene) for både denne turneringen og mange andre turneringer, både i håndball og fotball. 

PAKKELISTE:

  • Liggeunderlag/madrass (på grunn av plass ønskes fortrinnsvis enkel madrass, dobbel kun hvis to skal sove sammen. NB! Husk å sjekke at madrassen er tett!!!;))
  • Sovepose og pute
  • Treningsbag med shorts, drakt, overtrekksdress, sko, knebeskyttere og drikkeflaske
  • Håndkle og toalettsaker
  • Klær etter vær
  • Litt godteri er tillatt til kos på kveldene.
  • Lommepenger: Maks 200kr i navngitt konvolutt, leveres til oppmann ved avreise fredag.
  • Brettspill, kortspill, hoppestrikk, slengtau, baller etc. til sosial aktivitet. 
  • Vedrørende mobiltelefon: Vi ønsker mobilfri cup! Vi ønsker sosialt fokus på cupen uten de forstyrrelser og uro vi ofte ser det blir i forbindelse med mobilbruk (sosiale medier, bilder etc). Barna kan låne de voksnes telefoner når de ønsker å ringe hjem. Vi skjønner at telefonen er viktig for de eldste jentene (J04/05), men vi ønsker i utgangspunktet at heller ikke de tar med. Dersom noen likevel tar med mobiltelefon må de forholde seg til regler satt innad i laget  og de står også selv ansvarlige for telefonen. 


FREDAG:

Felles avreise fra Klokkergården med oppmøte kl 16:30. Hvis noen trenger skyss må dere selv ta kontakt med andre i laget og avtale dette på forhånd.

Når vi ankommer skolen er det ut med madrasser og sovepose med en gang. Deretter vil det bli noen felles aktiviteter (nye av året). Pølser i lompe til kveldsmat.

LØRDAG:

Frokost på skolen. Kamper. Alle må dusje i hallene på grunn av dårlig/ingen dusjmulighet på skolene. Vi har med mat til enkel lunsj. Middag spises på skolen. På kvelden arrangerer vi ikke noe spesielt. Erfaringsvis er stemningen god med selvvalgte aktiviteter i skolegården og i klasserommene. 

SØNDAG:

Frokost på skolen. Kamper. Vi pakker ut av skolene innen kl 12. Dette må avtales innad i lagene og med et nærmere klokkeslett når kampoppsettene er klare og vi ser når vi har tid til dette. Foreldre som er i området må da komme til skolen for å plukke opp bagasje. Vi har med mat til enkel lunsj.


Annet:

Vi følger cupens og skolens ordensregler, og forventer normal folkeskikk ;)

Mer informasjon kan dere finne på Slottsfjellcup.no

Har du spørsmål, kontakt oppmenn i laget.

Kontaktinformasjon til arrangementsansvarlige og Sportslig utvalg:

Mette Heieren: 402 15 953

Katrine G. Skistad: 906 17 984



SPU - spillerutvikling

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 25. Sep 2017

Fra i år er det for våre 13-åringer (de som er født i 2004) treningssamlinger i regionen med tanke på spillerutvikling (sonetrening).

Vi i IF Tyristubben håndball har fått tildelt to plasser som vi kan fylle hver gang det er treningssamling. Det vil være ni samlinger fordelt på tirsdager til og med 10. mai 2018. Første økt er 26. September i Ørenhallen. Da er temaet kast og mottak. Den 10. mai avsluttes det med en soneturnering hvor det blir delt inn i lag blant alle som er med og vi møter andre grupper fra Region Sør (Vi til hører Buskerud Nord). Altså vil det være totalt åtte tirsdager gjennom hele sesongen at det er SPU trening.

Disse to plassene vi har fått tildelt i SPU baserer seg på hvor mange spillere vi har på laget. Reglene er slik at vi kan bytte på hvem vi vil ha med fra gang til gang. Det er ulike temaer på øktene, slik at det er trenerens ansvar å se og bestemme, sammen med SPU treneren, hvem som skal være med fra gang til gang. Fkatorer som vil ligge til grunn for å bli tatt med er blant annet ferdigheter, holdninger, fokus og innsats på treninger.

Det som er aller viktigst er at de spillerne som skal på trening MÅ være 100% friske og skadefrie. Blir man syk eller skadet  velger vi ut en annen spiller til å reise på økten istedenfor.

Om treningen:

Spillerne må ta med tøy for utendørs oppvarming på alle økter! En del av øktene vil ha 1,5 time i hall og 0,5 time ute/annet sted tilknytning til hallen.

Fra vårt trenerteam er det Tore som  hovedsaklig kommer til å bli med på disse samlingene.

SPU trener for vår region er: Lennart Hansson, 95032757


Mer informasjon om temaer, tid og sted for vår region finner du her



Landslagene søker nye håndballmaskoter

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 19. Sep 2017

Landslagene søker nye maskoter, hhv 16 gutter til herrelandslaget og 16 jenter til damelandslaget!

Maskotene må være mellom 9 og 12 år gamle og de får være med på blant annet VM uttak, EM-presentasjon, landslagssamling, landslagskamp, får sin egen mentor som igjen kommer hjem til spillerens klubb og kjører en trening!

Søknadsfristen er 8. oktober! :)

Vi håper ALLE våre spillere søker :)

Les mer og søk her: Håndballmaskot



Sesongstart og fair play

Postet av Tyristubben IF - Håndball den 12. Sep 2017

Nå er det like før årets sesong starter igang med håndballkamper i Tyristrandhallen. Aller først ut er J13 og J12, med kamper på lørdag. :)

Vi i håndballgruppa ønsker med dette å minne om Fair Play verdier og holdninger som vi vil at skal stå sterkt i Tyristrandhallen. Både blant våre egne medlemmer, men også blant alle som kommer innom hallen for å se på håndball <3

Les mer om våre Fair Play verdier og foreldrevettregler